Workshop De Digitale Transformatie van uw organisatie

Workshop: De Digitale Transformatie van uw organisatie

 

Een organisatie is altijd in beweging. Dit geldt zeker voor digitale ontwikkeling. Digitale transformatie is in feite een continuproces. Organisaties maken non-stop afwegingen over het inzetten en toepassen van digitaliseringsmogelijkheden.
Welke actie levert het meeste rendement op voor uw medewerkers, partners, klanten en de omgeving van uw organisatie? Digitale transformatie vindt zowel binnen als buiten uw organisatie plaats en is voortdurend aan verandering onderhevig.

 

Deze workshop helpt u inzicht te krijgen in de processen die een rol spelen. Dit helpt u om op de juiste aspecten te focussen.

 

Globaal programma

De bijeenkomst start om 13:00 en duurt tot ongeveer 17:00. Tijdens deze interactieve sessie worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Changing the Mindset, digitale transformatie en organisatiecultuur.
  • Wat is digitaal transformeren?
  • Uitdagingen voor een goede digitale transformatie.
  • DiMIO-scan©: het meetbaar maken van het transformatieproces.
  • De rol van business platforms.
  • De Participatiecirkel© – aan de slag met de transformatie.
  • Starten met het Transformatie Stappenplan.
  • Een praktische checklist voor digitale transformatie
  • Afronding, napraten en borrelen.

Trainingsmateriaal en Handouts zijn inbegrepen.

 

Wat levert deze workshop u op?

U gaat geïnspireerd naar huis met een arsenaal aan kennis over digitale transformatie. Naast begrip over de materie en input over trends en ontwikkelingen, neemt u een overzichtelijk stappenplan mee. Hiermee kunt u bij uw organisatie direct aan de slag met digitale transformatie.

 

Terugkoppeling deelnemers

De deelnemers waardeerden de interactie tijdens de sessie. Ook waren deelnemers positief over de strategisch manier van kijken naar digitaal transformeren. Het was daarnaast prettig om ervaringen te delen. Deelnemers willen de volgende keer graag doen/ een oefening ook al gaat dat ten koste van een deel van de interactie. Ze willen graag met hun eigen organisatievraagstuk* aan de slag. Deelnemers vonden het een inspirerende en leuke sessie. Waardering: 7,6.

*Deze workshop is inmiddels gesplitst in twee delen.

 

Training starten met digitale transformatie.
Hierin schetsen we het landschap en de ontwikkelingen van digitaal transformeren. Het is een korte, comfortabel reis.
Meer weten? Check trainingen > Digitaal transformatie Kick-off >

Training digitale transformatie proces.
Gericht op digitale transformatie binnen uw organisatie. We gaan dieper in op het onderwerp digitaal transformeren. Er is veel ruimte voor interactie en praktische oefening(en). Het is een comfortabel reis, maar er moet ook gewerkt worden.

Meer weten? Check trainingen > Digitaal transformatie Kennissessie >