Training Social Network Yammer

Yammer implementatie en training.

 

Snel wegwijs in de mogelijkheden van Yammer.

Doel van de Yammertraining is om medewerkers bekend te maken met de functionaliteiten van Yammer. Tijdens de training leer je het belang van online kennisdelen, hoe Yammer werkt en hoe je discussies kunt voeren met je collega’s. Je leert ook hoe je slimmer kunt werken door de inzet van enterprise social networks zoals Yammer.

Dit alles met als doel om uiteindelijk je interne communicatie te versnellen door de inzet van Yammer. (Incompany social media.)

 

Yammer trainingsonderdelen

De Yammer training, out of the box, bevat de volgende onderdelen:
Wat is een Enterprise social network?

 • Introductie Yammer
 • Mogelijkheden van Yammer voor de organisatie
 • Profiel aanmaken
 • Berichten plaatsen
 • Leden uitnodigen en beheren
 • Netwerken en groepen maken
 • App’s beheren
 • Yammer op je telefoon of tablet
 • Praktijkvoorbeelden

Trainingsmateriaal en een handleiding zijn inbegrepen. Als je organisatie specifieke wensen heeft dan kunnen we een maatwerktraining samenstellen.

 

Voor wie is de training Yammer bedoeld

De training Yammer is bedoeld voor organisaties die slim online willen
samenwerken via een eigen Yammer-netwerk. De Yammertraining is zowel geschikt voor organisaties die willen starten met Yammer, als voor organisaties die het gebruik van Yammer willen verbeteren.

 

Wat levert de Yammertraining je op

Na de Yammertraining ben je in staat om Yammer binnen je organisatie optimaal te gebruiken. Je weet hoe je met Yammer berichten, bestanden en afbeeldingen kunt versturen en welke andere mogelijkheden er zijn.
Je bent je bewust van de voordelen van digitaal samenwerken en je hebt leuke inspirerende voorbeelden gezien. Het voordeel voor de organisatie is kennisverrijking. Door
de inzet van Yammer is informatie binnen je organisatie makkelijker en sneller gedeeld.

 

Interesse

Wil je Yammer binnen je organisatie implementeren dan zijn er twee trajecten:

 • Het traject ‘Yammertraining’ zoals hierboven beschreven.
 • Het traject ‘Yammer-implementatie‘.

Dit laatste traject omvat het inregelen van je Yammertool en -platform. We brengen het fundament op orde en stellen een Yammer-etiquette op. Je maakt kennis met gedragsrichtlijnen. In dit traject starten we tevens met het adoptieproces van je medewerkers. Daarbij is er aandacht voor Het Nieuwe Werken en hoe Yammer zich tot Het Nieuwe Werken verhoudt.

Vragen naar aanleiding van dit bericht?

Wil je mijn ervaring en kennis gebruiken? Neem dan contact op. We kunnen dan afstemmen hoe ik je het best van dienst kan zijn. Bel voor een afspraak 076-5151351.

e-mail sturen
 • Business Strategen snappen onze ambitie en hebben dat vertaald in een leerzame en interactieve sessie met concrete handvatten en acties als resultaat.
  Loek Heijkans – Adviseur informatievoorziening VRMWB

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.