Training de digitale transformatie

Training de digitale transformatie

Een organisatie is altijd in beweging. Dit geldt zeker op het gebied van digitale ontwikkeling. Digitale transformatie is in feite een continuproces. Organisaties maken non-stop afwegingen over het inzetten en toepassen van digitaliseringsmogelijkheden.
Welke actie levert het meeste rendement op voor uw medewerkers, partners, klanten en de omgeving van uw organisatie? Digitale transformatie vindt zowel binnen als buiten uw organisatie plaats en is voortdurend aan verandering onderhevig.

 

Tijdens de training starten met digitale transformatie nemen we u mee op reis. De training duurt ongeveer 2,5 uur. Tijdens deze reis ervaart u wat digitaal transformeren inhoudt.

 

Globaal programma

Tijdens de training de digitale transformatie worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Digitale transformatie: het landschap.
  • Wat is digitaal transformeren?
  • Uitdagingen voor een goede digitale transformatie.
  • Waar te starten met transformeren?
  • DiMIO-scan©: Hoe het transformatieproces te meten.
  • Checklist digitale transformatie: de aandachtspunten.
  • Afronding, napraten en borrelen.

Trainingsmateriaal en Handouts zijn inbegrepen

 

Voor wie is deze training interessant?

De training is interessant voor organisaties en personen die meer willen weten over wat digitaal transformeren inhoudelijk betekent en wat de beeldvorming is omtrent dit onderwerp.

De Training starten met digitale transformatie met name geschikt voor specialisten, managers, directeuren en bestuurders.
U krijgt meer inzicht in de mogelijkheden om digitale transformatie op een goede manier aan te pakken.

 

Wat levert deze training u op?

U gaat geïnspireerd naar huis met een arsenaal aan kennis over digitale transformatie. Naast begrip over de materie en input over trends en ontwikkelingen, neemt u een praktisch stappenplan mee.

 

Interesse >