Tijd voor een opdracht

Ruim anderhalf jaar was ik actief bij het pensioenfonds. Ik kijk met veel plezier terug op het adviseren en begeleiden van het gebruik van Intranet, Office 365, SharePoint, Dynamics CRM en Yammer.

 

Trots ben ik er op dat ik een belangrijke bijdrage heb mogen leveren aan het doel van het pensioenfonds “het vergroten van de participatie en het verhogen van het digitale kennisniveau binnen het Bestuursbureau”.

 

Vanaf mei ben ik beschikbaar voor organisaties die advies en begeleiding nodig hebben om stappen te maken in de digitale omgeving. Ik werk met behulp van verschillende methodieken aan vraagstukken.  Voor organisaties die een stevige digitale stap voorwaarts willen zetten!

 

Op zoek naar een adviseur die helpt bij het maken van de juiste keuzes om succesvol een digitale toekomst tegemoet te gaan? Bel mij.

 

Ik kom graag langs om u te informeren over de mogelijkheden.

 

Norbert Raupp
Digitaal strateeg
06-54930949

 

I Bedenken aanpak I Verbeteren processen I Waarmaken projecten I

Vragen naar aanleiding van dit bericht?

Bel me voor een afspraak 076-5151351

e-mail sturen

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.