Tijd voor een digitaal strateeg

Het is tijd voor een nieuwe uitdaging!

Organisaties ondersteunen bij het waarmaken van hun digitale ambities.

Als digitaal strateeg ligt mijn kracht in het verbinden. Van mensen. Van teams. Van doelstellingen. Ik ben sterk in het sturen in een denkrichting. Ik help organisaties en teams om gezamenlijke belangen in beeld te krijgen en/of met elkaar in lijn te brengen. Waardoor een strategietraject een gezamenlijk gedragen project wordt. Met een duidelijk doel en met oog voor de wensen van de eindgebruiker van de digitale middelen.

In de afgelopen twintig jaar zie ik, als digitaal strateeg, bij succesvolle trajecten steeds hetzelfde patroon. De mate van het succes van je digitale oplossing wordt bepaald door de mate van acceptatie en participatie van je Stakeholders. In de afgelopen twintig jaar heb ik dat patroon geanalyseerd. Dit leidde tot de aanpak ‘Het wiel van participatie’.

Met ‘Het wiel van participatie’ ga ik organisaties ondersteunen bij het waarmaken van hun digitale ambities.
Dat is mijn nieuwe uitdaging! En daar heb ik ontzettend veel zin in.

Met vriendelijke groet,
Norbert Raupp
Zelfstandig digitaal strateeg
I Bedenken aanpak I Verbeteren processen I Realiseren projecten I

Tijd voor je om wat van mijn enthousiasme te ervaren?

 

NRaupp_Het is tijd voor een nieuwe uitdaging-072016

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.