Sponsorkit

SPONSORKIT.NLsponsorkit-rabo-cdcard-vk

Sponsorkit voor zender

De Sponsorkit is een middel om gestructureerd aan geïnteresseerde bedrijven verenigingen etc. sponsorinformatie aan te bieden. Tevens is het een promotiemiddel, de sponsoraanvrager (de zender van uw reclame sponsorboodschap) krijgt op een overzichtelijke manier de informatie aangevuld met beeldmateriaal, geluid en dergelijken fysiek in handen.

sponsorkit-rabo-cdcard-b

Sponsorkit voor ontvanger

Een variant op de Sponsorkit is die voor de ontvanger. Deze krijgt uitgelegd waarom u als organisatie het belangrijk vind om aan sponsoring te doen. Het is een toelichting op de waarom vraag. Een uiteenzetting van uw communicatieboodschap en sponsor-motieven. Advies en realisatie: Het proces structuren om een zo optimaal mogelijke sponsoruiting te realiseren. Creatieve oplossingen die bijdragen het gewenste imago. Webtechnologieën die het proces ondersteunen. De sponsorkit is crossmediaal en is veelal de brug tussen print en digitaal.

Rabobank Sponsorkit© gelanceerd!

In 2007 hebben we de Rabobank Sponsorkit gelanceerd. Met als doel om verenigingen op een gestructureerde manier informatie over de sponsormogelijkheden van de lokale Rabobank aan te bieden. Dit informeren gebeurt door het in één keer aanbieden van de criteria voor sponsoring, aanvraagformulieren, aanvullende informatie, huisstijlrichtlijnen en andere onderwerpen. De informatie op de CD is aangevuld met relevante links naar websites sponsorkit-rabo-screenen Rabobankvestigingen aangaade sponsoring. Zeer effectief dus. Met de Sponsorkit doorloopt de vereniging een aantal stappen waarmee er een afweging gemaakt wordt of ze mogelijk in aanmerking komt voor een bepaald type sponsoring. Dit voorkomt onnodige contactmomenten met uw communicatie afdeling. Kortom, het sponsorbeleid van uw Rabobank wordt transparant en toegankelijker voor verenigingen. Aanvraag indienen >

Sponsorkit© Verpakkingensponsorkit-rabo-lcd

De complete Sponsorkit bestaat uit het ontwikkelen van de CD-content, de vormgeving van CD en verpakking en het projectmanagement. Geleverd in het door u gewenste aantal met bijpassende display. Dus het hele traject van intake tot aflevering op het door u gewenste adres. Sponsorkit met Impact Card® Sponsorkit op mini-CD verpakt in Impact Card®. Eenvoudig te personaliseren en te verzenden tegen laag posttarief. Mede daarom is deze combinatie
bijzonder geschikt voor direct marketing doeleinden.

Sponsorkit in SlimCase,

Wordt geleverd met 12 centimeter CD deze manier van presenteren is bijzonder geschikt om uit te delen of als mee te sturen als bijlage bij een bijvoorbeeld een brief of brochure.

Sponsorkit op CD-visitekaartje, sponsorkit-cd-visitekaart

Deze is bijzonder geschikt om verenigingen kennis te laten maken met uw Sponsorbeleid 2008. Echter, passen hier géén logo’s en andere grote bestanden op omdat de opslag capaciteit van dit medium beperkt is.

Voordelen fysieke Sponsorkit t.o.v. Interne.

Geen download tijd (bijvoorbeeld van grote bestanden zoals logo’s voor drukwerk). Geen speciale programma’s (software/plugins) nodig om presentatie te kunnen bekijken. Actief medium; het is tastbaar (kan uitgedeeld of toegestuurd worden).

Sponsorkit is minder kans op:sponsorkit-rabo-screen2

vragen aan uw communicatie-afdeling, geschatte behandeltijd per vraag: zeven minuten,
foutieve of verouderde formulieren, geschatte correctietijd: vijftien minuten,
frustratie bij verenigingen, onbekend,
oude advertenties en logo’s in reclame uitingen.

 

Sponsorpagina’s

Essent >

Rabobank >

ABN Amro Unilever Randstad TNT SponsorLoterij

Sponsorkit© is een concept van Business Strategen. Wij ondersteunen organisaties bij het creëren van klantcontact. Veelal door de inzet van digitiale technieken en media. Meer informatie >

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.