Security App Estate

SECURITY APP

NRaupp-Security-App-Estate

Service verhogen aan collega’s of klanten?

Eénduidige werkwijze, korte en snelle communicatie en een heldere (klant)rapportage zijn de basis voor het ontwikkelen van de Security App. Van Egdom Security legt daarmee de basis voor een kostenefficiënte en schaalbare toepassing binnen de beveiligingswereld.

Verhoogd serviceniveau

Van Egdom groep B.V. heeft jarenlange ervaring in beveiliging en bewaking en helpt haar klanten om de risico’s tot het minimum te beperken. Van Egdom levert kwaliteit in een duurzame samenwerking met haar klanten. Eénduidige werkwijze, korte en snelle communicatie en een heldere (klant)rapportage zijn de basis voor het ontwikkelen van de Security App. Van Egdom Security legt daarmee de basis voor een kostenefficiënte en schaalbare toepassing binnen de beveiligingswereld.

De doelstelling van deze App is het serviceniveau aan de opdrachtgevers nog verder te verhogen door te werken met GPS aantoonbare controles, ondersteund met een combinatie van tekst, beeld en geluid (multimedia). De Security App is modulair opgebouwd en bestaat uit een aantal delen:

1. Het beheersysteem

In het beheersysteem worden de routes, plattegronden en controlepunten ingegeven en kan specifieke informatie over de klant en/of het controlepunt worden vastgelegd. Tevens vindt hier het autorisatiebeheer plaats en kunnen interne nieuwsberichten worden uitgewisseld.

2. De Security App

Met behulp van de App worden de routes gevolgd, controlepunten geconfirmeerd (incl. tijdstip en GPS locatie), meldingen (incl. foto, video of gesproken boodschap) ingegeven of wordt een alarmmelding uitgezet.

3. Meldingen centrum

De beveiligers communiceren middels deze App eenduidig met het back-office systeem. Deze essentiële data is direct beschikbaar in het centrale toezichtcentrum, waarmee men de beveiliger in zijn acties bij kan staan. Klantspecifieke rapportages zijn direct beschikbaar.

 

egdom_security2 egdom_security5 egdom_security4  egdom_security3 egdom_security1

Ontwikkeling Security App

Als senior online consultant was ik, in de periode 2012 2014, betrokken bij het verder ontwikkelen van de Security App. De App was gebouwd door Kempenhills en Kempenhils was overgenomen door Estate.

Ik heb diverse presentaties geven over de werking en mogelijkheden van deze toen zeer veel belovende App. Ook heb ik op basis van deze App functionaliteit met diverse organisaties van gedachten gewisseld om de techniek zoals verwerkt in de Security App toe te passen in andere ‘nieuwe’ te ontwikkelen App concepten. (Concept ontwikkeling)

 

Meer weten?

Wat is jouw uitdaging? Graag ga ik het gesprek met je aan, ik heb daar ontzettend veel zin in.

Met vriendelijke groet,
Norbert Raupp, Digitaal strateeg
I Bedenken aanpak I Verbeteren processen I Waarmaken projecten I

 

 

 

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.