Intranet in Finance

Intranet in Finance

Alleen organisaties die oprecht geloven in hun kernwaarden en daarin transparant en vasthoudend zijn, kunnen op lange termijn een superieure prestatie neerzetten. Wij ondersteunen organisaties, in het bijzonder organisaties in de financiële sector, bij het transparant maken en houden van kernwaarden.

Veel organisaties maken daarbij gebruik van een intranet als belangrijk communicatiemiddel voor de interne stakeholders. Echter, het enkel beschikbaar stellen van een intranet is tegenwoordig niet voldoende om succesvolle inzet van de stakeholders te garanderen.

Leren van fouten

Waarom leveren intranetten niet het gewenste resultaat op? Hiervoor zijn verschillende oorzaken aan te wijzen:

–          De techniek is leidend. (Een artikel over System first >)

–          Er zijn te veel wensen.

–          De juiste prioritering ontbreekt.

–          Afdelingen werken niet voldoende samen.

–          Gebruikerswensen zijn onvoldoende geïnventariseerd.

–          Er is te weinig budget.

–          Na een enthousiaste start vol goede bedoelingen verwatert de aandacht.

Zolang we deze kwetsbaarheden aan het licht brengen en gericht op zoek gaan naar oplossingen kunnen we leren van fouten en kunnen we de ontwikkeling van een succesvol intranet verbeteren.

Help mee

Met behulp van de Intranet in Finance Scan 2016 proberen we verbeterpunten van intranetconstructies van organisaties in de financiële sector te inventariseren. Hiermee kunnen we het gebruik en het rendement ervan optimaliseren. U kunt daar bij helpen. Hoe? Eigenlijk heel eenvoudig, door het beantwoorden van een aantal vragen via deze URL: [INVULLEN]. Het beantwoorden van de vragen kost u ongeveer 10 tot 15 minuten van uw tijd.

 

Wat levert het u op?

Door het beantwoorden van de vragen ontdekken we waar de grootste verbeterpunten zitten. Als dank voor uw deelname ontvangt u de resultaten van de Scan gratis per mail (verschijningsdatum: september 2016). Deze informatie kan van toegevoegde waarde zijn bij de ontwikkeling of verbetering van het intranet van uw eigen organisatie.

 

 

Interesse in de resultaten zonder deelname?

Wilt u het rapport ‘Intranet in Finance Scan 2016’ ontvangen maar liever niet deelnemen aan de korte vragenlijst? Dat kan. U kunt het rapport (of meerdere exemplaren) bestellen voor € 135,00 exclusief btw. Indien u dat wenst, verzoeken wij u om uw gegevens achter te laten op het formulier ‘Rapport bestellen’. [LINK INVULLEN].

 

Uw intranet

De Intranet in Finance Scan 2016 geeft een algemeen nationaal beeld van verbeterpunten op het gebied van intranet. Wilt u weten hoe uw organisatie zich verhoudt ten opzichten van het landelijke gemiddelde? Graag maken we met u de vergelijking. Heeft u de doelen, implementatie en monitoring van uw intranet op orde? Of zijn er toch verbeterpunten en quickwins te signaleren? Interesse? Laat uw gegevens achter op het formulier ‘Benchmark’ [LINK INVULLEN], zodat we spoedig contact met u kunnen opnemen voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.