Goldenticket

Wat is een goldenticket

Vele consultant, adviseurs en bureaus beweren allemaal een toegevoegde waarde aan u of uw onderneming te kunnen toevoegen. Vaak blijkt dit pas aan eind van een traject of hiervan sprake is geweest. Wel aan de late kant, niet waar?

Voordat u ergens aan vast zit wilt u het toch eerst eens proberen of ervaren! Dat kan nu bij ons U kunt gedurende twee maanden onze toegevoegde waarde ervaren en op basis daarvan besluiten of een samenwerking voor u zinvol is. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

 

Addertje onder het gras

Adertje onder het gras of kleine lettertjes. Nee géén adertje, géén kleine lettertjes. Er zijn met name enkel praktisch beperkingen, in een periode van een maand kunnen en zullen wij geen grote tijdrovende vraagstukken behandelen. Het aanbod beperkt zich beperken tot momenten waarin u diverse vraagstukken kunt voorleggen waarop wij pragmatisch reageren. Het is een proef periode waarin u; ons als klankbord kunt gebruiken, met ons kunt brainstormen, aan ons een second opinion kunt vragen. Dit alles op uitlopende gebieden, lopende praktische uitdagingen of ideeën kunt voorleggen enzovoort.

 

Wat krijgt u

Een goldenticket is een strippenkaart van vier uur vrij te besteden binnen een periode van twee maanden. Maandelijks selecteren we uit de aanvragen een partij die hiervoor in aanmerking komt. Verder geen enkele verplichting.

 

Gratis ticket aanvragen

Vraag hieronder u gratis ‘goldenticket’ aan. Aanvragen

Gratis ticket aanvragen?

Of bel me voor een afspraak 076-5151351

E-mail