ello

Social media icoon Ello

Social media icoon Ello, no ads!

Ello is coming! Ello is daar

Het heeft even geduurd maar daar was mijn uitnodiging! Toch leuk weereens iets nieuws.  De begroeting is eenvoudig maar pakkende. Hi @raupp. Welcome to Ello, a simple, beautiful & ad-free social network.

Ello geeft aan een social media netwerk te zijn zonder advertenties. Ello is een social media netwerk dat naar eigen zeggen met 20.oo0 leden per uur groeit.

Het is ook een social network met een hoog visueel gehalte. Dat is denk ik te danken aan Paul Budnitz, designer of Ello.  Deze designer is ook de the founder of Budnitz Bicycles, Ello, and Kidrobot.  En omschrijft zich als Artist, designer, author, filmmaker, & serial entrepreneur.

Ello is Gratis!

Ello kiest voor een andere strategie dan Google, Facebook en Twitter. Een strategie die gebaseerd is op het idee dat gebruikers genoeg hebben van het feit dat hun profiel info verhandeld wordt en genoeg hebben van al die vervelende advertenties

Ello beschrijft dat in een manifest, waarin ze aangeven dat ze het sociale netwerk Ello nooit  zal gaan inzetten voor data verkoop of advertentie.

Waar haalt Ello zijn inkomsten vandaan?

Uit de inkomsten van de extra / betaalde opties. Deze opties worden optioneel aangeboden. Gelukkig is het gebruik van een account gratis.

Meer weten >

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.